Home Forums Openbaar forum Forumregels

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #2367 Reageer
   pamAdmin
   Sleutelbeheerder

    Forumregels

     

    Als je een bericht plaatst op het forum, wordt er verwacht dat je de normale fatsoensnorm in acht neemt (geintjes zijn prima, een stukje respect moet daarbij in acht genomen worden). Er wordt uiteraard verwacht dat je je een beetje normaal uitlaat over motoren (en dan met name uiteraard de Intruder), motorrijden en motorrijders. Respecteer mede-forumgebruikers en houd er rekening mee dat iedere leeftijdsgroep toegang heeft tot dit forum.

    Door gebruik te maken van ioch.com en en inschrijving op bijbehorend forum verklaard de gebruiker akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden.

    – Niet schelden of bedreigen – niet op het forum, maar ook niet per e-mail/PB aan een bezoeker/lid.

    – Geen pornografisch materiaal of links daarnaar

    – Geen racistische uitlatingen of links daarnaar

    – Geen schokkend materiaal of links daarnaar

    – Geen links naar illegale zaken of links daarnaar

    – Geen (commerciële) reclame (spammen) voor producten en/of diensten die niets te maken hebben met Intruders of motorrijden en motoren in het algemeen. Er mogen dealers, fabrikanten, merken genoemd worden, zolang het relevant is voor een bepaald onderwerp en bijdraagt tot een oplossing van het probleem.

    – Geen opstap-adressen op de site te zetten van de toertochten. Dit om te voorkomen dat niet-leden of anderen die niet uitgenodigd en/of gewenst zijn meerijden.

    – Blijf bij het onderwerp. Een geintje op zijn tijd is leuk, maar zorg er wel voor dat het onderwerp zelf niet op de achtergrond raakt.

    – Discussies zijn toegestaan, zolang het motor-gerelateerd blijft en een ieder in zijn/haar waarde wordt gelaten en niet over personen gesproken wordt op een zodanige wijze dat verwacht kan worden iemand zich daardoor gekrenkt of aangesproken zal voelen.

    – Het is niet toegestaan te vragen naar de mening van anderen over personen, direct of via een poll.

    Misbruik /Overtreding
    Indien iemand zich niet houdt aan deze forumregels, kunnen de Site Admin en/of Moderators de berichten wijzigen of verwijderen. Bij herhaaldelijk misbruik wordt de toegang geblokkeerd.
    Eventuele Schade en/of kosten die voor de IOCH zouden ontstaan zullen worden verhaald op de betreffende overtreder.

    Disclaimer
    De IOCH kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste berichten. De club behoud zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren op het forum of om berichten te wijzigen of te verwijderen.
    Daarnaast behoudt de IOCH zich het recht voor om de forumregels op ieder gewenst moment te wijzigen.

    Aanvulling forumregels ledengedeelte

    Postings die door leden van het IOCH-Bestuur hier op het forum gemaakt worden, worden gemaakt op persoonlijke titel en niet in de functie van bestuurslid, tenzij de posting wordt ondertekend met naam en officiële functie van het bestuurslid.

    De mening die Bestuursleden geven kan afwijken van datgene wat door het Bestuur als beleidsbeslissing naar buiten wordt gebracht. Dit dient gerespecteerd te worden en mag niet leiden tot onheuse reacties naar het betreffende bestuurslid.

    Van iedereen wordt verwacht dat de consequenties van het werken onder verschillende petten, die een bestuurslid soms op moet zetten, geaccepteerd en gerespecteerd worden. Een bestuurslid moet uiteindelijk net zo goed als ieder ander in de gelegenheid gesteld worden om zijn of haar mening naar buiten te brengen.

    Verantwoording naar het Bestuur
    —————————————-
    Van alle ingrepen wordt door de webmaster c.q. moderators verantwoording afgelegd aan het Dagelijks Bestuur van de IOCH.

    Als een clublid zich tekort gedaan voelt, dient hij/zij zich in eerste instantie te melden bij de webmaster, vanzelfsprekend met opgaaf van redenen. Indien ook dat niet leidt tot een bevredigend antwoord, kan hierover een klacht worden ingediend bij het Dagelijks Bestuur.

     

  Weergave van 0 reactie threads
  Reageer op: Forumregels
  Je informatie: